Press

You may find our press releases here - with latest information on our projects, orders, customers, cooperations and other activities.

Press releases

16.11.2020

adesso stelt Marieke Brinks aan als Head of Sales om groei in Nederland te versnellen

adesso Nederland heeft Marieke Brinks aangesteld als Head of Sales om de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf gestalte te geven. Brinks brengt 17 jaar ervaring met zich mee in internationale sales en leiderschap, en was hiervoor onder andere werkzaam bij Bloomreach en Sogeti.

04.11.2020

Duitse adesso Group slaat slag met overname van drie Nederlandse software-ontwikkelaars

Het Duitse beursgenoteerde bedrijf adesso heeft een meerderheidsbelang in drie Nederlandse software-ontwikkelingsbedrijven verworven. Overnamebemiddelaar Marktlink, die sinds kort een vestiging heeft in Duitsland, maakte dat vandaag bekend.

06.10.2020

Jan Heuker van adesso

In onze rubriek In The Spotlight, zetten we ondernemers en professionals in the spotlight. In dit artikel, Jan Heuker, Managing Director van adesso Nederland.

30.09.2020

Geen IT-achtergrond, wel IT-talent

Wat Goopher vooral wilde, was praktisch bezig zijn. Eerst met een zelfstudie programmeren, later met een IT-traineeship. Nu werkt hij als software developer bij adesso. “Met Goopher als standaard, ligt de lat nu wel erg hoog.”

21.09.2020

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

adesso Nederland gaat organisaties helpen bij het naadloos integreren van kunstmatige intelligentie in hun bedrijfsprocessen. Het Duitse moederbedrijf heeft een eigen methode ontwikkeld voor het op een voorspelbare manier realiseren van grootzakelijke IT-systemen met naadloos geïntegreerde AI-componenten. Die werkwijze introduceert adesso nu op de Nederlandse markt, waarbij de focus in de eerste plaats ligt op de financiële sector.

18.09.2020

Vergeet chatbot en integreer AI in bedrijfsvoering

Nieuwe technologieën kopiëren vaak het verleden. Zo leken de eerste auto's op rijtuigen en de eerste films op theatervoorstellingen. Die trend zien we ook bij kunstmatige intelligentie (ai), dat veel gebruikt wordt voor het automatiseren van werkzaamheden zoals die van een helpdesk.In de praktijk zijn zulke ai-implementaties echter vaak een slap aftreksel van hun menselijke equivalent. En dat terwijl ai zoveel andere zakelijke interactiemogelijkheden biedt.

Do you have any questions?

Jan Heuker, Managing Director, is looking forward to hearing from you!

Save this page. Remove this page.

C71.898,22.5,97.219,25.136,96.279,52.11z"/>