Newspaper

Press Releases

Press Releases

30.09.2020

Geen IT-achtergrond, wel IT-talent

Wat Goopher vooral wilde, was praktisch bezig zijn. Eerst met een zelfstudie programmeren, later met een IT-traineeship. Nu werkt hij als software developer bij adesso. “Met Goopher als standaard, ligt de lat nu wel erg hoog.”

21.09.2020

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

adesso Nederland gaat organisaties helpen bij het naadloos integreren van kunstmatige intelligentie in hun bedrijfsprocessen. Het Duitse moederbedrijf heeft een eigen methode ontwikkeld voor het op een voorspelbare manier realiseren van grootzakelijke IT-systemen met naadloos geïntegreerde AI-componenten. Die werkwijze introduceert adesso nu op de Nederlandse markt, waarbij de focus in de eerste plaats ligt op de financiële sector.

18.09.2020

Vergeet chatbot en integreer AI in bedrijfsvoering

Nieuwe technologieën kopiëren vaak het verleden. Zo leken de eerste auto's op rijtuigen en de eerste films op theatervoorstellingen. Die trend zien we ook bij kunstmatige intelligentie (ai), dat veel gebruikt wordt voor het automatiseren van werkzaamheden zoals die van een helpdesk.In de praktijk zijn zulke ai-implementaties echter vaak een slap aftreksel van hun menselijke equivalent. En dat terwijl ai zoveel andere zakelijke interactiemogelijkheden biedt.


Do you have any questions?

There is no website or brochure which can replace a personal meeting to talk about your goals and topics. We are looking forward to an appointment on site.

Contact

Save this page. Remove this page.